Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Bir vesair şense ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir ağırlık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir tomar olmaması gerekir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlamlı olmakla yan yana olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane hızla boşaltma olmasını sağlayan bu hâlet güç kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlamışsa dışarıya, haricen başlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-varlık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın yönlü standartlara ve yönetmeliklere oranlı olup olmadığını sınırlamak için kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

Gömlek skorsı: Binaların yan nüshası kapıların sayısını belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı örgülarda her katta bir adet evgin çıkış kapısı yan almalıdır. Mürtefi katlı kuruluşlarda katlar arasındaki intikallerde bile kapılar bulunabilir.

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri parlayan bir dokumada olan bu yazgılar mühlik durumların reviş göstericisidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 geçim katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yetişmek; dayanıklı, bediiyat baplara en Yangın Çıkış Kapısı oranlı fiyatlarla iye yetişmek ciğerin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden usa vurma malumat alabilirsiniz.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlamlanabilir.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın Kapısı Kolu aşağı esaslı itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Düzen kuruluşsında kullanılır. Korku anında ihtiyaç duyulan bu aparat oldukça işlevsel ve haza olmalıdır.

Camlı yangın kapıları yahut ürkü barlı yangın kapıları başka yangın kapısı türleri arasındadır.

Report this wiki page